Suntem, împreună, alături de George Golîmba

De când am aflat de povestea lui, gândurile și rugăciunile noastre merg către George Golîmba, un tânăr remarcabil, elev în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Eftimie Murgu” din Bozovici.

Vă vine întrebarea pe buze – de ce suntem cu inima și cu gândul la el? George trece printr-o perioadă extrem de dificilă a vieții lui și, totodată, a părinților și tuturor apropiaților săi.

Povestea vieții tânărului George începe în vara anului 2003, atunci când părinții acestuia au spus „DA” vieții sale și șansei de a păși în lumea noastră. Timpul copilăriei sale a fost unul frumos, până când, odată ajuns la vârsta de 16 ani, o veste cutremurătoare a zdruncinat lumea sa și a celor care îl înconjoară. George a fost diagnosticat cu tumoră malignă la nivelul creierului mic și determinări secundare leptomeningeale cervicotoracale. Astfel, George a fost nevoit să urmeze tratamente speciale, dure, însă foarte importante pentru vindecarea sa și lupta împotriva cancerului, primul dintre aceste tratamente fiind efectuat chiar la București, unde i-a fost extrasă (parțial) tumora de pe creierul mic, urmând, mai apoi, o serie de tratament chimioterapeutic pentru ameliorarea problemelor de la nivelul spatelui. În urma acestor prime tratamente, dificultatea rezolvării problemei sale a impus solicitarea ajutorului de la vecinii de pe celălalt mal al Mării Negre. George, alături de părinții săi, au fost nevoiți să meargă în Turcia, pentru efectuarea de radioterapie, scopul acesteia constând în stoparea creșterii controlului local al bolii canceroase.

După 3 luni de la radioterapie, George s-a întors din nou în Turcia, dar rezultatele nu erau nici pe departe mai bune față de ultima ședință, valorile fiind chiar mărite. Acum, George se află tot în Turcia, urmând să i se administreze o serie de chimioterapie, ca mai apoi să i se colecteze celule stem pentru a i se face transplant.

Toate aceste tratamente medicale nu reprezintă, bineînțeles, niște costuri reduse, ci unele care sunt peste măsura și puterile familiei băiatului, suma depășind cifra de 72.000 de euro.

ATOR Banatul de Munte, împreună cu toți cei care au aflat de povestea lui George Golîmba, s-a alăturat luptei tânărului de a scăpa de nemiloasa boală.

Alături de noi, chemăm, așadar, fiecare persoană binevoitoare la care ajunge mesajul lui, al nostru, al tuturor, să contribuie (după posibilități) la acoperirea costurilor pentru procesul de vindecare al lui George și trecerea lui la o viață normală și lipsită de griji.

Unii oameni rămân adeseori fără cerneală atunci când își scriu povestea vieții, de ce să nu fim noi călimara care îi ajută să o contureze în continuare?

Haideți să-l ajutăm, să-i fim aproape în aceste momente dificile și încercate!

Donațiile se pot face la următoarele conturi bancare:
RO10RZBR0000060021374648 (cont euro)
RO37RZBR0000060021374647 (cont lei)
Titular cont: Borozan Maria (mama lui George)
.

Autor: Lucian Barbescu

%d blogeri au apreciat: