Un nou webinar marca ATOR Banatul de Munte va fi organizat

„Extremele schimbărilor din viața noastră. Cum ne găsim echilibrul?” este titlul și tematica celui de-al doilea atelier online organizat de către Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, care va fi organizat vineri, 13 noiembrie, de la ora 19:00, pe platforma Zoom, după ce membrii organizației au decis, în urmă cu o lună de zile, mutarea parțială a unora dintre activitățile desfășurate de către ei, în spațiul online.

După ce primul webinar s-a bucurat de un succes în rândul copiilor și tinerilor elevi ai claselor gimnaziale și liceale, având-o în mijlocul lor pe Alexandra Nadane, președintele Asociației „România pentru viață”, care le-a vorbit celor 32 de participanți despre temeri, schimbări sosite o dată cu perioada de izolare, precum și despre modalitățile prin care le facem față, abordând, totodată, și o serie de subiecte mereu actuale, cum ar fi provocările adolescenței și tinereții, ATOR Banatul de Munte va organiza cel de-al doilea atelier în mediul online, dedicat tinerilor liceeni și studenți de pretutindeni.

Invitatul special al acestei activități va fi trainerul Raj Bostan din Iași care, prin virtutea bogatei sale experiențe în ceea ce privește lucrul cu tinerii, va discuta cu cei prezenți la atelier despre importanța rolului echilibrului în viețile lor pentru deciziile pe care le au de analizat, de luat și de asumat pe parcursul anilor lor. De asemenea, trainerul va lansa o serie de provocări interesante și interactive care îi va ajuta cu siguranță pe tineri să comunice și să opineze cu privire la subiectele discutate, în această perioadă în care comunicarea și socializarea între oameni și mai ales între tineri este atât de limitată.

Așadar, acest webinar intitulat „Extremele schimbărilor din viața noastră. Cum ne găsim echilibrul?” îi invită și așteaptă pe toți tinerii liceeni și studenți, de pretutindeni, să participe la acest atelier, înscrierea fiecărui doritor fiind posibilă trimițând un mesaj fie pe pagina de Facebook ATOR Banatul de Munte, în care să fie menționate numele, prenumele, vârsta și localitatea de domiciliu, fie pe adresa de e-mail a asociației, ator.bm@yahoo.com, în care să fie incluse aceleași informații.

Dacă doriți să petreceți alături de noi un timp de calitate, în care să ne cunoaștem și să învățăm împreună, totodată, lucruri folositoare și constructive pentru fiecare dintre noi, participând la un atelier pe care cu siguranță îl vom ține minte, vă așteptăm vineri, 13 noiembrie, să ne întâlnim pe Zoom!

Autor: Departamentul de formare și ateriere online al ATOR Banatul de Munte

%d blogeri au apreciat: