ATORTalks – seria de emisiuni online organizate de ATOR Banatul de Munte

Miercuri, 18 noiembrie, începând cu ora 18:00, Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de munte a dat startul celei de-a doua serii de activități desfășurate în mediul online, numită ATORTalks și care este reprezentată de organizarea și găzduirea de emisiuni live săptămânale pe pagina de facebook ATOR Banatul de Munte.

După mai bine de 3 săptămâni de când a fost lansat un sondaj de opinie cu privire la subiectul central de discuției din cadrul primei emisiuni, majoritatea persoanelor care au votat au fost interesate în a primi sfaturi, gânduri, îndrumări de la un specialist cu o vastă expertiză în gestionarea emoțiilor, îndeosebi în această perioadă de pandemie.

Așadar, ca urmare a propunerilor venite dinspre tineri cu privire la subiectele și invitații pe care să-i aducem în fața lor, invitatul nostru din cadrul primei emisiuni a fost doamna Christina Buliga, trainer și consultant în problemele cu tinerii, alături de care s-au dezbătut subiecte de actualitate, pliate pe nevoile tinerilor din ziua de astăzi, aducând cu ea experiențe, sfaturi și motivații referitoare la cum ne putem gestiona mai eficient timpul în toată această lungă perioadă de pandemie la nivel mondial.

Pe parcursul emisiunii, Christina a primit întrebări, nelămuriri și curiozități din partea tinerilor, legate de anumite aspecte problematice din viața lor personală, dar și despre cum își pot menține aceștia stima de sine pe un trend ascendent în aceste vremuri atât de tulburi și, uneori, deloc liniștitoare. Un fapt extrem de esențial, ne spune ea, și care, de multe ori, trece neobservat de către fiecare dintre noi, este actul de a-ți face patul în fiecare dimineață, lucru ce pare a fi extrem de nesemnificativ dar care, de fapt, are o influență substanțială în tot ceea ce înseamnă managmentul timpului și organizare productivă. Astfel, un pat aranjat, dar și o cameră pusă la punct, ne pot da o ordine mentală și, totodată, o aranjare în ansamblu a tuturor gândurilor și emoțiilor noastre.

Acesta este un mic gând din emisiunea de miercuri seara, dar care nu poate nicidecum cuprinde esența totală a acesteia, prilej pentru care vă invităm să o urmăriți integral, dacă nu ați făcut-o deja, pe pagina noastră de Facebook, ATOR Banatul de Munte.

ATORTalks este un proiect care cuprinde o serie de emisiuni online, cu caracter educativ, informativ, interactiv, dar și spiritual, având ca scop oferirea unor programe și discuții de calitate, asigurând, astfel, o metodă alternativă de „pierdere” a timpului pe micile ecrane ale tuturor tinerilor și nu numai.

Autor: Departamentul de conferințe și emisiuni online al ATOR Banatul de Munte

%d blogeri au apreciat: