Start înscrierilor pentru voluntarii programului „Tabăra din Inima Satului” 2021!

În perioada 8-22 martie 2021, Departamentul de Tineret al Episcopiei Caransebeșului organizează înscrieri pentru voluntarii proiectului „Tabăra din Inima Satului”, respectiv „Tabăra din Inima Familiei”.

Este vorba despre completarea unui formular online, realizat pe platforma Google Forms, care reprezintă, de fapt, aplicația pe care tinerii doritori o completează pentru a fi selectați în cadrul proiectului verii 2021. Acest formular se adresează tuturor elevilor, studenților, profesorilor, preoților și altor categorii de persoane care doresc să își manifesteze interesul, dorința și disponibilitatea în a participa în calitate de voluntari la cel mai mare proiect educațional al anului 2021, din Banatul de Munte.

Cerința cea mai importantă pentru completarea acestei aplicații o reprezintă vârsta minimă de 14 ani împliniți a tinerilor doritori.

Important de precizat este faptul că parcurgerea și completarea acestui formular reprezintă doar procedura de aplicare a voluntarilor pentru participarea la proiect. Completarea acestui formular NU reprezintă înscrierea automată a voluntarilor în proiectul „Tabăra din Inima Satului” 2021. În urma perioadei de completare a acestui formular, după data de 22.03.2021, va avea loc selecția propriu-zisă a voluntarilor proiectului, la finalul căreia vor fi selectați acei aplicanți care vor activa în cadrul programului.

Formularul va rămâne deschis până pe data de 22 martie, inclusiv, timp în care tinerii și adulții vor avea posibilitatea să se înscrie la acest proiect, să îl cerceteze și să îl disemineze, pentru ca oportunitatea înscrierii ca voluntar, în cadrul acestui proiect, să poată ajunge la cât mai mulți tineri de pe raza Eparhiei Caransebeșului.

Formularul de aplicare poate fi accesat -> AICI <- și completat de către toți doritorii.

Cei care doresc să adreseze mai multe întrebări cu privire la înscrierea voluntarilor în proiectul TDIS, respectiv TDIF, o pot face apelând la numărul de telefon: 0726.561.449 – Anita Radics, responsabil rețea de voluntari în cadrul programului „Tabăra din Inima Satului”.

Autor: Anita Radics

Vezi mai multe despre ce înseamnă „Tabăra din Inima Satului” și „Tabăra din Inima Familiei”!

5 comentarii la ”Start înscrierilor pentru voluntarii programului „Tabăra din Inima Satului” 2021!

  1. Îmi doresc sa fiu și anul acesta voluntar , deoarece consider ca așa sunt mai aproape de Dumnezeu , de Biserica , de alți copii și tineri ortodocși. Fiind o fire sociabilă îmi doresc sa învăț lucruri noi , iar la rândul meu să-i învăț pe alții. Anul trecut am gustat un pic din postura de voluntar TDIS și mi-a plăcut , mi-a fost de folos. Anul acesta sunt dispusă sa învăț lucuri noi și sa cunosc cât mai mai mulți tineri și copii.

  2. Anul acesta imi doresc sa devin voluntar pentru ca imi place sa fac copii veseli si sa fiu un exemplu cu toti ceilalti voluntari. Multi voluntari m-au inspirat. Cu ajutorul Taberei m-am apropiat foarte mult de biserica si in a face lucruri bune si de a ma schimba. Imi doresc sa devin voluntar pentru a fii un exemplu si sa fac fapte bune. Sunt dispusa sa cunosc oamenii noi, sa invat lucruri noi. Sunt dispusa sa cunosc multi tineri si sa imi fac multi prieteni.

  3. Bună, Anamaria! Te rugăm să accesezi link-ul formularului care se află în cuvântul „AICI” din paragraful din text și să completezi.

  4. Anul acesta îmi doresc să devin voluntar deoarece îmi place să ajut oamenii si sa-i fac vedeli.
    De când m-am apropiat de biserică,toată viața mea s-a schimbat în bine
    Sunt dispusă să învăt lucruri noi si sa cunosc tineri si copii pentru care mi-aș dori să devin un personaj pozitiv

  5. Vreau să fac parte din echipa de voluntari dacă se poate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: