Fiica fostului vicepreședinte al SUA va vorbi la Marșul pentru viață 2021

Charlotte Pence, fiica fostului Vicepreședinte SUA, Mike Pence, va vorbi pe 27 martie la Marșul pentru viață 2021 „Uniți pentru viață”.

Charlotte Pence Bond are 27 de ani este o voce importantă a mișcării pro-viață din SUA, fiind un model prin propriul exemplu pentru tinerii care se implică în activități pro-viață. În 2020, la March for life youth rally, Charlotte Pence Bond a declarat: „Motivele pentru care sunt pro-viață își au temelia în credința mea, bazându-se pe faptul că am fost învățată să prețuiesc valoarea vieții umane. Aceste motive sunt susținute, de asemenea, și de alte lucruri. Sunt susținute de știință. … Știința continua să demonstreze că viața începe din ce în ce mai devreme decât se credea anterior”.

Absolventă a cursurilor Universității DePaul, cu o dublă specializare în Digital Cinema – Screenwriting și Creative Writing, Charlotte a contribuit la scrierea și producerea filmului documentar Fleeced, câștigător al premiilor Emmy. În prezent, Charlotte urmează cursurile unui Master în Studii Teologice, punând accent pe temele religioase din literatură și cultură, la Harvard Divinity School.

Prima carte pe care Charlotte Pence Bond a publicat-o singură a fost Where you go: Life Lessons from My Father. Lansată în octombrie 2018, în ea Charlotte Pence Bond prezintă lecțiile le-a învățat de la tatăl său, Vicepreședintele SUA Mike Pence. Prin amintirile favorite din copilărie și clipele intense petrecute alături de tatăl său în campania electorală, cum ar fi momentele în care ea îl ajuta pe acesta să se pregătească pentru dezbaterile electorale, Charlotte oferă o poveste convingătoare despre dragoste, speranță și cum ar trebui învinsă adversitatea.

Ea este gazda podcast-ului Doubting It with Charlotte Pence Bond.

Charlotte Pence Bond este colaboratoare la The Christian Post, iar articolele ei au fost publicate în The Washington TimesThe FederalistGlamour și US Weekly, pentru a enumera câteva dintre publicațiile importante unde a scris. De asemenea, ea a apărut la multe canale de televiziune, printre care Fox News, CNN, OANN, PBS și CBS. Charlotte Pence Bond este membră a National Advisory Board for Students for Life of America.

Marșul pentru viață 2021 „Uniți pentru viață” aduce în fata dumneavoastră mărturii despre criza de sarcină și invitați surpriză. Evenimentul va fi prezentat de Cristina Teleanu și se va încheia cu concertul „Live for Life” susținut de Iustina Irimia-Cenușă, Ioana Picoș și Maria Coman.

Marșul pentru viață 2021 online „Uniți pentru viață” este organizat de Asociația Studenți pentru viață și Asociația România pentru viață.

Marșul pentru viață este apolitic și neconfesional și nu militează pentru interzicerea avortului.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 martie, la ora 12.00 și va fi transmis live pe paginile de Facebook Trinitas TVAgenția de Știri Basilica și Marșul pentru viață România și Republica Moldova.

Sursa: marsulpentruviata.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: