Campanie umanitară organizată în Parohia Steierdorf Anina

Parohia „Sfânta Treime” Anina – Steierdorf, împreună cu copiii și tinerii de la Centrul de Tineret „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare”, proaspeți membri ai ATOR Banatul de Munte, organizează campania umanitară „Lumină și Speranță” în preajma sărbătorilor Pascale.

Campania se derulează în perioada 4 – 24 aprilie și își propune să aducă bucurie și lumină în sufletele semenilor noștri aflați în nevoi, oferind pachete cu alimente, pachete cu jucării pentru copii și produse de igenă, necesare pregătirilor pentru celebrarea sărbătorilor Pascale, acestea fiind un moment potrivit pentru a reaprinde speranța pe chipurile îmbătrânite de vreme și necazuri ale famililor ce se frământă cu limitări financiare serioase.

Campania are două componente importante: stângerea de fonduri și distribuirea produselor famililor fără posibilități.

Strângerea de fonduri se realizează:

– fie prin donații în contul bancar RO75RNCB0100157396290001, deschis la Banca Comercială Română, pe numele Parohia „Sfânta Treime” Anina, CIF 13669199 – cu observația „Pentru campania umanitară”;

– fie prin donații directe la Biserica „Sfânta Treime” Anina Steierdorf sau prin donații directe în urnele pe care le avem amplasate în spațiile comerciale ale partenerilor noștri din oraș. Agenții economici parteneri sunt: Restaurant Unicorn Farmec, Pizzeria The Gallery, Pizzeria VallVipp, magazin alimentar: Center Vanty, Vladifam, Römerquelle Impex, Tetis com, Ama Minodora, Am Remus, Olaru, Badescu, Schiopulescu.

Pentru informații suplimentare, suntem disponibili la numerele de telefon: 0723754162 / 0727744027 / 0744255402 sau pe pagina de Facebook: Centrul de Tineret „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” Anina.

Deși traversăm o perioadă foarte dificilă, de nesiguranță și incertitudine, suntem convinși că se vor găsi oameni de bine dispuși să dăruiască din puținul lor pentru aproapele aflat în lipsuri și suferință. „Mai fericit este a da, decât a lua” (Fapte 20, 35). Când primești, ți se umplu mâinile, în timp ce atunci când dăruiești, ți se umple sufletul! Când asuzi pentru celălalt, trupul obosește, dar sufletul tău se odihnește.

Autor: pr. Horia Mailat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: