Campania „Lumină și Speranță”, din Parohia Anina-Steierdorf, a ajuns la final

Parohia „Sfânta Treime” Anina – Steierdorf, împreună cu copiii și tinerii din cadrul Centrului de Tineret „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” și ATOR Banatul de Munte, filiala Anina, au organizat o campanie umanitară intitulată „Lumină și Speranță”, în preajma sărbătorilor Pascale.

Strângerea de fonduri pentru campanie s-a facut în perioada 4 aprilie – 24 aprilie și își propunea să aducă bucurie și lumină în sufletele semenilor noștri aflați în nevoi, oferind pachete cu alimente, pachete cu dulciuri pentru copii și produse de igenă, necesare pregătirilor pentru celebrarea sărbătorilor Pascale.

Datorită generozității creștinilor, campania „Lumină și speranță” a reușit să aducă zâmbete pe fețele oamenilor și o mare bucurie în sufletele acestora. Suma de 5000 de lei, obținută în urma strângerilor de fonduri, a ajutat 36 de familii și 30 de copiii, oferindu-le acestora fericire în prag de sărbătoare.

Din suma dobândită, voluntarii campaniei, alături de Părintele Horia Mailat, au achiziționat pachete cu alimente și diferite produse de igienă pentru fiecare familie, cei mici primind pachețele cu dulciuri.

O dată cu această campanie, voluntarii noștri au învățat că iubirea față de semeni și ajutorul oferit acestora reprezintă o împlinire sufletească unică, amintindu-ne tuturor de vorbele Mântuitorului: „Poruncă nouă dau vouă: Să vă iubiţi unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unul pe altul” (Ioan, 13:34).

Așadar, cu prilejul sărbătorilor pascale și ale Săptămânii Luminate, vă îndemnăm și noi să vă ajutați aproapele și să aduceți și voi lumină și speranță în casele oamenilor, amintindu-vă ca binele oferit la nevoie este răsplătit înzecit de către Dumnezeu.

Autor: Denisa Careba

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: