Ziua Națională a Lecturii, pe înțelesul copiilor, la Bocșa

Ziua Națională a Lecturii a fost marcată și la Bocșa, printr-o activitate frumoasă, oferită copiilor de la Grădinița cu Program Prelungit din Orașul Bocșa.

În urma unui parteneriat dintre Biblioteca Orășenescă „Tata Oancea” și instituția de învățământ preșcolar, marți, 15 februarie, a avut loc un atelier de lectură susținut de către Maria Silviana Ferciug, voluntar în cadrul Centrului Catehetic „Sf. Stelian” Bocșa Română, la care au participat un număr de aproximativ 40 de copii. Activitatea a constat în nararea de povești, printre care un loc important l-a ocupat basmul „Albă-ca-Zăpada”. În cadrul activității, copiii au avut ocazia să adreseze întrebări, să își folosească atât gândirea, cât și imaginația, voluntara Maria Ferciug, îmbrăcată în personaj dr poveste, pregătind momente de interacțiune cu cei mici, în folosul înțelegerii cât mai bune și mai folositoare a moralelor poveștilor lecturate.

Întrucât evenimentul cultural, organizat pe înțelesul juniorilor Orașului Bocșa, a fost realizat în urma unui parteneriat dintre grădiniță și bibliotecă, la atelierul de lectură au fost prezente și doamnele Gabriela Șerban, managerul Bibliotecii Orășenești „Tata Oancea” din Bocșa, Luminița Miloș, directorul Grădiniței cu Program Prelungit din Bocșa, precum și Ionela Vuia și Ana Mureșan, coordonatoare ale acestei activități.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: